Afsluitingen & poorten op maat

 

Afsluitingen De Vos in Hamme, Oost-Vlaanderen is sinds 1970 gespecialiseerd in het leveren en plaatsen verschillende soorten afsluitingen en poorten. Wij leveren en plaatsen afsluitingen in beton, hout en draadafsluitingen.

Wij maken gebruik van kwalitatieve materialen en werken daarbij met Betafence en BAJ Beton.

Bent u op zoek naar geplastificeerde afsluitingen, hekwerk,  klassieke poorten, moderne of industriële poorten? Wij zorgen dat het gerealiseerd wordt. Altijd maatwerk in overleg met de klant. Vader Marc en zoon Koen zijn altijd bij de werken aanwezig.

 

Van industriële poorten tot tuinpoorten:

U kan bij ons terecht voor een ruim assortiment aan poorten, zowel professionele en industriële poorten als tuinpoorten. Tot het standaard gamma behoren onder meer enkele of dubbele draaipoorten die perfect aansluiten bij uw draadafsluitingen. Ook op maat gemaakte poorten, volledig naar eigen wens, zijn verkrijgbaar.

Bij Afsluitingen De Vos telt alleen een tevreden klant. Bekijk onze website voor meer informatie en realisaties van ons of zie afbeeldingen voor referenties. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte.